AS OY ESPOON HÄMEENKYLÄNTIEN HELMI

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

ARVIOITU VALMISTUMINEN KEVÄÄLLÄ 2023!

 

RAKENNA PESÄSI LINTUVAARAAN

Jos arvostat rauhallista arkea idyllisessä asuinympäristössä, kaunista ja toimivaa arkkitehtuuria kahdessa kerroksessa, luonnonläheistä tunnelmaa sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

Kuudesta modernista kaksikerroksisesta paritaloasunnosta muodostuva Asunto Oy Espoon Hämeenkyläntien Helmi on nimensä mukaisesti näyttävä ja ihastuttava kokonaisuus. Forentian kodeille tunnusomaisesti hyvän sijainnin ja viihtyisiä tontteja tarjoava Lintuvaara on ihanteellinen alue jokaiseen elämäntilanteeseen. Idyllisessä Espoon itäreunalla sijaitsevassa Lintuvaarassa koulu-, harrastus- tai työmatkat taittuvat vaikka erinomaisilla paikallisbussiyhteyksillä Leppävaaran suuntaan tai läheistä kehätietä eri puolille pk-seutua. 

Rauhallisen naapuruston lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat Lintuvaaran lisäksi Pähkinärinteellä ja Vantaan puolella Vapaalassa. Muutaman kilometrin päässä etelässä on Leppävaara, missä vapaa-ajan ja palveluiden tarjontaa on laidasta laitaan luonnonsuojelualueesta urheilukeskukseen sekä Sellon ja Gallerian kauppakeskuksiin. Lintuvaarasta on kävelymatkan päässä useita puistoja ja muita ulkoilupaikkoja,

Forentian paritalot rakentuvat rinnetontille Muuttolinnunmäkeen, missä asunnoilla on omaa viihtyisää pihaa ja tontilla persoonallisia luonnonmukaisia korkeuseroja. Asunnoissa on avara terassi takapihalla, kuten myös hieno lasitettu viherhuone ja yläkerrassa parveke!

VIIHTYISIÄ, KOTOISIA TILOJA

Alakerran makuuhuone on rauhassa erillään muista oleskelutiloista heti eteisen vieressä etupihan puolella. Keittiö ja olohuone sijaitsevat pienen portaikon päässä aivan nurkan takana ja ihastuttavat avaralla ja ilmavalla 3,5 metrin huonekorkeudellaan! Tilassa yhdistyykin upean valoisa ja viihtyisä koko perheen suosikkialue niin ruoanlaiton, oleskelun kuin seurustelun merkeissä. Monipuolista tilaa täydentää entisestään käynti takapihan terassille.

Upeana lisänä keittiön yhteydessä on kaksoislasiovien takana tunnelmallinen, lasitettu viherhuone! Viherhuoneen voi vaikka sisustaa kasvein ja mukavin kalustein kesähuoneeksi hiljentymiseen ja kirjojen lukemiseen tai yleellisempään kahvitteluun säällä kuin säällä!

Olohuoneesta nousevat portaat vievät toimivaan yläkertaan, missä portaikon eri puolilla sijaitsevat makuuhuoneet tuovat lasten ja nuorten huoneisiin omaa rauhaa. Yläkerrassa sijaitsee myös kylpyhuone ja sauna sekä tilava kodinhoitohuone, mistä on käynti myös viherhuoneen yläpuolella sijaitsevalle parvekkeelle. 

Asuntojen lämmitys toteutetaan energiaa ja ympäristöä säästävillä poistoilmalämpöpumpuilla.

Luvassa on hieno kokonaisuus perheille, jotka haluavat rauhalliselle asuinalueelle moderniin ja näyttävään asuntoon hyvillä ulkoilumahdollisuuksilla ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Forentian kotiin on hyvä tulla!

Espoon Hämeenkyläntien Helmi on ostajalle turvallinen RS-kohde.
Yhtiö rakentuu vuokratontille. Tontin lunastusmahdollisuus.

 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA.

 

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A124h+k+s87,5 m²448 500 €PohjakuvaVarattu
A224h+k+s87,5 m²464 500 €PohjakuvaVapaa!
B324h+k+s87,5 m²458 500 €PohjakuvaVarattu
B424h+k+s87,5 m²458 500 €PohjakuvaVapaa!
C524h+k+s87,5 m²448 500 €PohjakuvaVapaa!
C624h+k+s87,5 m²464 500 €PohjakuvaVapaa!

 

 

Hämeenkyläntie 49, 02660 Espoo

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910
  15
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ABCDEFGHIJ
  ABCDEFGHIJKL

   

  Start typing and press Enter to search