AS OY KARINTIEN MINIKODIT, LIMINKA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

HUOM. KOLMIO KULMAPAIKALLA JA KAKSI SIJOITUSKAKSIOTA VAPAANA!

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN: KODIKAS KOLMIO JA HYVIN TUOTTAVAT SIJOITUSASUNNOT

Karintien erillistaloista vapaana ovat vielä sijoitusasunnoiksi korvamerkityt 42,0 m² kaksiot A & D, joihin Forentian kautta on muuttaneet jo vuokralaiset, eli kohde tuottaa heti. Nettotuotto koko pääomalle esitetyllä vuokratasolla on hyvä: 5,7 % . Kysy lisätietoa ja varataan tästä lakeuksilta omaleimainen pienerillistalo lisäksi sijoitussalkkuun! 

Asunto G, eli 50,0 m² valoisa kolmio on myös vapaana ja sijaintikin on erinomainen, tontin kulmapaikalla. Kalustetun asunnon valokuvat auttavat visualisoimaan, miltä oma koti Karintiellä voisi esimerkiksi näyttää. Ota yhteyttä ja pyydä asuntoesittely paikan päällä! Asunnosta aukeava sisäpihanäkymä saa kaivatun viimeisen silauksensa juhannukseen mennessä, kun toukokuussa alkavat vihertyöt tontilla valmistuvat. Asunto G myydään tarvittaessa myös sijoituskäyttöön ja vuokrattuna. Kysy rohkeasti lisää ja varataan tästä teille kaunis koti viihtyisältä alueelta läheltä Limingan keskustaa!

YLEISESITTELY: LIMINGAN MODERNIT ERILLISTALOT

Jos arvostat intiimiä arkea, pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä, modernia arkkitehtuuria ja luonnonläheistä asuinympäristöä rauhallisessa kylämaisemassa – tässä on uusi kotisi.

Karintien erillistalot Limingassa koostuu kahdeksasta kaksion ja kolmion kokoisesta asunnosta, joiden moderni kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Pihaan tulee myös asukkaiden yhteinen vapaa-ajan alue tulisijalla ja leikkialueella. Karintien erillistalot sijaitsevat Härmänhaassa omakotitaloalueella Tupoksentien pohjoispuolella, noin kilometrin päässä Limingan keskuksesta. Rauhaisa tontti rajautuu pohjoispuolelta reilun hehtaarin kokoiseen metsäpalstaan.

Forentian erillistaloissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Karintien erillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Sijainti Limingan keskuksen läheisyydessä ja vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulusta takaa päivittäisten palveluiden saatavuuden ja vapaa-ajan vaihtoehtojen suhteen keskeisen kotipaikan. Kasvava ja vetovoimainen kunta panostaakin näkemiseen ja kokemiseen kaikenikäisille asukkailleen erityisesti kulttuurin, ulkoilun ja liikuntapaikkojen saralla. Kauniit, laakeat peltomaisemat ja muuttolintujenkin suosima Liminganlahti Perämeren rannalla ovat tehneet Limingan alueen luonnosta jopa kansainvälisesti tunnetun.

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. Karintien Erillistalot Limingassa on ostajalle turvallinen RS-kohde.

KOHDE ON MYYNNISSÄ JA MUUTTOVALMIS.

 

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuva
A12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
B12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
C12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
D12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
E12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
F13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
G13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
H13h+k+s50,0 m²Pohjakuva

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  23
  1
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ADG
  ABCDEFGHIJKL
  ABCD
  ABCDEFGHIJKLMN
  AB
  ABCDEFG

   

   

  Start typing and press Enter to search