MINIKOTI LIMINGASTA, VALMIS

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 LIMINGAN MODERNIT MINIKODIT

KAIKKI ASUNNOT MYYTY TAI VUOKRATTU, MUTTA JOITAKIN VUOKRATTUJA ASUNTOJA VOIDAAN MYYDÄ ESIM.SIJOITUSKOHTEEKSI

Jos arvostat intiimiä arkea, pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä, modernia arkkitehtuuria ja luonnonläheistä asuinympäristöä rauhallisessa kylämaisemassa – tässä on uusi kotisi.

Karintien erillistalot Limingassa koostuu kahdeksasta kaksion ja kolmion kokoisesta asunnosta, joiden moderni kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Pihaan tulee myös asukkaiden yhteinen vapaa-ajan alue tulisijalla ja leikkialueella. Karintien erillistalot sijaitsevat Härmänhaassa omakotitaloalueella Tupoksentien pohjoispuolella, noin kilometrin päässä Limingan keskuksesta. Rauhaisa tontti rajautuu pohjoispuolelta reilun hehtaarin kokoiseen metsäpalstaan.

Forentian erillistaloissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Karintien erillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Sijainti Limingan keskuksen läheisyydessä ja vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulusta takaa päivittäisten palveluiden saatavuuden ja vapaa-ajan vaihtoehtojen suhteen keskeisen kotipaikan. Kasvava ja vetovoimainen kunta panostaakin näkemiseen ja kokemiseen kaikenikäisille asukkailleen erityisesti kulttuurin, ulkoilun ja liikuntapaikkojen saralla. Kauniit, laakeat peltomaisemat ja muuttolintujenkin suosima Liminganlahti Perämeren rannalla ovat tehneet Limingan alueen luonnosta jopa kansainvälisesti tunnetun.

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. Karintien Erillistalot Limingassa on ostajalle turvallinen RS-kohde.

 

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuva
A12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
B12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
C12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
D12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
E12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
F13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
G13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
H13h+k+s50,0 m²Pohjakuva

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search