AS OY KARINTIEN MINIKODIT, LIMINKA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 LIMINGAN MODERNIT ERILLISTALOT

Jos arvostat intiimiä arkea, pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä, modernia arkkitehtuuria ja luonnonläheistä asuinympäristöä rauhallisessa kylämaisemassa – tässä on uusi kotisi.

Karintien erillistalot Limingassa koostuu kahdeksasta kaksion ja kolmion kokoisesta asunnosta, joiden moderni kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Pihaan tulee myös asukkaiden yhteinen vapaa-ajan alue tulisijalla ja leikkialueella. Karintien erillistalot sijaitsevat Härmänhaassa omakotitaloalueella Tupoksentien pohjoispuolella, noin kilometrin päässä Limingan keskuksesta. Rauhaisa tontti rajautuu pohjoispuolelta reilun hehtaarin kokoiseen metsäpalstaan.

Forentian erillistaloissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Karintien erillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Sijainti Limingan keskuksen läheisyydessä ja vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulusta takaa päivittäisten palveluiden saatavuuden ja vapaa-ajan vaihtoehtojen suhteen keskeisen kotipaikan. Kasvava ja vetovoimainen kunta panostaakin näkemiseen ja kokemiseen kaikenikäisille asukkailleen erityisesti kulttuurin, ulkoilun ja liikuntapaikkojen saralla. Kauniit, laakeat peltomaisemat ja muuttolintujenkin suosima Liminganlahti Perämeren rannalla ovat tehneet Limingan alueen luonnosta jopa kansainvälisesti tunnetun.

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. Karintien Erillistalot Limingassa on ostajalle turvallinen RS-kohde.

 

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuva
A12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
B12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
C12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
D12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
E12h+k+s42,0 m²Pohjakuva
F13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
G13h+k+s50,0 m²Pohjakuva
H13h+k+s50,0 m²Pohjakuva

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  ABCDEFGHI

  12345678910

  ABCDEF

  A1A2A3A4A5A6A7A8

  B1B2B3B4B5B6B7B8B9

  A1A2B3B4C5C6

  A1A2A3A4A5A6B1B2B3

  ADE

  23

  ABCDEI

  AB

  F

  ABCD

   

   

  Start typing and press Enter to search