KANKURINKATU 17, TUUSULA

VAIN D-TALO VAPAANA!

…Onko oma asunto vielä myymättä? Säästy myyntirumbalta, otamme nykyisen asuntosi vaihdossa! Kysy lisää asuntomyyjältämme Jouni Tuomivaaralta! 040 140 203

 

KOKO PERHEEN ERILLISTALOASUNTOJA TUUSULAN JA KERAVAN RAJALLA

Jos arvostat rauhallista asuinympäristöä kahden kunnan palveluiden piirissä, lapsiperheen arkeen sopivia arjen etäisyyksiä, käytännöllisiä neliöitä sekä hyviä kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi. HUOM. Kohteen osoitetietoon on tullut muutos ja Pörkiontie 5 asunnot ovatkin nyt Kankurinkatu 17 A ja B!

Tuusulan ja Keravan rajalle huhtikuussa 2023 valmistunut neljän asunnon erillistalokohde sijaitsee poikkeuksellisen hyvällä sijainnilla suojaisalla, mutta avaralla tontilla Jukolantien ja Pörkiöntien välisellä tontilla. Naapurustossa on runsaasti vehreyttä, minkä ympäröimänä muutaman minuutin päässä sijaitsevan Keravan keskustan välitön läheisyys pääseekin yllättämään. Lapsiperheille suunnitelluissa erillistaloissa on neljä makuuhuonetta ja nykyaikaisesti sisäänkäynti tilavalta omalta pihalta etuoven lisäksi myös kodinhoitohuoneeseen. Makuuhuoneet sijaitsevat rauhoittavasti takapihan puolella ja isossa noin 36 neliön olokeittiössä on myös takkavarais tunnelman luomiseen yhteisiin iltoihin perheen kesken.

Erillistalot sijaitsevat Tuusulassa,  mutta aivan Keravan kaupungin rajalla, kävelymatkan päähän alueen kehittyvästä koulu- ja päiväkotiverkostosta ja arkiset kulkemiset hoituvatkin tarvittaessa täysin autotta, esimerkiksi Kalevan urheilukeskus ja lähikauppa sekä Keravan keskustan palvelut ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Läheisen Tuusulantien kautta aukeaa myös todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet koko perheelle: Tuusulanjärven kulttuurimiljöön, Hyrylän palveluiden, Talman aktiviteettien tai lähiluonnon muodossa. Alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet läheisten Tuusulan- ja Lahdenväylien kautta koko pk-seudulle ja Keravan rautatieasemakin sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä.

NYT MYYNNISSÄ!

 

MYYNTIASEMAKUVA

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuvaTila
A: Kankurinkatu 17 A15h+k+s111,0 m²PohjakuvaVuokrattu.
B: Kankurinkatu 17 B15h+k+s111,0 m²PohjakuvaVapaa!
C: Jukolantie 39 A15h+k+s111,0 m²PohjakuvaMyyty.
D: Jukolantie 39 B15h+k+s111,0 m²PohjakuvaMyyty.

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search