PÖRKIÖNTIEN ERILLISTALOT, TUUSULA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Nyt ennakkomarkkinoinnissa!

KOKO PERHEEN ERILLISTALOASUNTOJA TUUSULAN JA KERAVAN RAJALLA

Jos arvostat rauhallista asuinympäristöä kahden kunnan palveluiden piirissä, lapsiperheen arkeen sopivia arjen etäisyyksiä, käytännöllisiä neliöitä sekä hyviä kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

Tuusulan ja Keravan rajalle rakentuva neljän asunnon erillistalokohde sijaitsee poikkeuksellisen hyvällä sijainnilla suojaisalla, mutta avaralla tontilla Jukolantien ja Pörkiöntien välisellä tontilla. Naapurustossa on runsaasti vehreyttä, minkä ympäröimänä muutaman minuutin päässä sijaitsevan Keravan keskustan välitön läheisyys pääseekin yllättämään. Lapsiperheille suunnitelluissa erillistaloissa on neljä makuuhuonetta ja nykyaikaisesti sisäänkäynti tilavalta omalta pihalta etuoven lisäksi myös kodinhoitohuoneeseen. Makuuhuoneet sijaitsevat rauhoittavasti takapihan puolella ja isossa noin 36 neliön olokeittiössä on myös moderni takka tunnelmaa luomassa yhteisiin iltoihin perheen kesken.

Erillistalot rakentuvat Tuusulaan, mutta aivan Keravan kaupungin rajalle, kävelymatkan päähän alueen kehittyvästä koulu- ja päiväkotiverkostosta ja arkiset kulkemiset hoituvatkin tarvittaessa täysin autotta, esimerkiksi Kalevan urheilukeskus ja lähikauppa sekä Keravan keskustan palvelut ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Läheisen Tuusulantien kautta aukeaa myös todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet koko perheelle: Tuusulanjärven kulttuurimiljöön, Hyrylän palveluiden, Talman aktiviteettien tai lähiluonnon muodossa. Alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet läheisten Tuusulan- ja Lahdenväylien kautta koko pk-seudulle ja Keravan rautatieasemakin sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä.

ENNAKKOMARKKINOINNISSA.

 

MYYNTIASEMAKUVA

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A15h+k+s111,0 m²449 000 €PohjakuvaVapaa!
B15h+k+s111,0 m²449 000 €PohjakuvaVapaa!
C15h+k+s111,0 m²449 000 €PohjakuvaVapaa!
D15h+k+s111,0 m²446 900 €PohjakuvaVapaa!

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910
  13
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ABCDEFGHIJ
  ABCDEFGHIJKL
  ABCD
  ABCDEFGHIJKLMN

   

   

  Start typing and press Enter to search