MINIKOTI TUUSULAN JOKELASTA, VALMIS

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

KOHDE ON VALMIS JA KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY TAI VUOKRATTU!
Asuntoja on kuitenkin myynnissä vuokrattuna esim. sijoitusasunnoksi!

JOKELAN MODERNIT MINIKODIT

Jos arvostat modernia arkkitehtuuria ja arkea luonnonläheisessä asuinympäristössä, yhteisöllisyyttä ja käytännöllisiä neliöitä, sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

Tuusulan Jokelan sijainti keskellä Uudenmaan Järvenpää-Nurmijärvi-Hyvinkää -kolmiota tekee siitä täydellisen kotipaikan rauhalliseen taajamamiljööseen ja palvelujen läheisyyteen kaipaavalle. Uudelle Kartano I:n alueelle Kappalaisenkaarelle rakennettava 12 pienerillistalon kokonaisuus vastaa nykyajan minimalistisen asumisen trendiin kompakteilla asunnoillaan. Kaksion tai kolmion kokoisessa ja käytännöllisesti neliöt hyödyntävässä modernissa erillistalossa yhdistyy kerrostaloasunnon asumisen tehokkuus – mutta kehyskunnan rauhassa omalla pienellä pihalla ja ilman seinänaapureita. Hoidetussa taloyhtiössä ja Uudenmaan kulkuyhteyksien kannalta oivallisella sijainnilla olevaan kotiin on hyvä tulla. Modernien kotien suunnittelussa lähtökohtana on käytännölliset ja luovat tilaratkaisut, asuinyhteisön viihtyvyys ja palveluiden käytettävyys.

Vapaa-ajalla Jokelassa voit harrastaa helposti aktiviteetteja, joista kaupungin keskustassa voi vain haaveilla. Voit esimerkiksi ratsastaa paikallisilla hevostiloilla tai kalastaa läheisellä Nukarinkoskella. Jokelan taajamalle ja palveluille keskeisen rautatieaseman alueelle pyöräilee viidessä minuutissa. Junalla olet reilussa puolessa tunnissa Helsingin keskustassa tai Hämeenlinnassa, omalla autolla muutamassa minuutissa Tuusulanväylällä ja sitä kautta Hyvinkäällä tai Järvenpäässä viidessätoista minuutissa. Tampere-Helsinki suuntiin liikut nopeasti läheistä 3-tietä ja Mäntsälä-Lohja -suuntiin valtatietä nro 25.

Forentian erillistaloissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Kappalaisenkaaren pienerillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit.

As Oy Kappalaisenkaari, Tuusula on ostajalle turvallinen RS-kohde.

 

MYYNTIASEMAKUVA

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
B12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
C12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
D13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
E13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
F13h+k+s50,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY
G13h+k+s50,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY
H13h+k+s50,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY
I13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
J12h+k+s42,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY
K12h+k+s42,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY
L12h+k+s42,0 m²MYYTYPohjakuvaMYYTY

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search