AS OY KAPPALAISENKAARI, TUUSULA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

PIHARAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ, VALMISTUMINEN JOULUKUUSSA 2022!

Asunnon ostajalle tähän kohteeseen HUIPPU LAINATARJOUS! Lammin Säästöpankilta asuntolaina Kappalaisenkaareen ilman toimitusmaksua ja ensimmäisen vuoden korkomarginaali -50 %!

Asunnon ostaja – ASKARRUTTAAKO TULEVAT SÄHKÖLASKUT? Tulet yllättymään, kuinka kohtuullinen sähkönkulutus tässä kodissa on – sähkölämmityksestä huolimatta! Haluamme todistaa sen tekoina ja siksi tarjoamme extraetuna puolen vuoden sähköt (lämmitys + tavanomainen käyttösähkö) veloituksetta!

Kohteesta tulee asuntoja myös suoraan vuokralle! Forentialta vuokralaisille talvikuukausien energiaetu – asu huoletta kovimman sähkönkulutuksen aikaan!

Vuokralainen – ASKARRUTTAAKO TULEVAT SÄHKÖLASKUT? Tarjoamme vähintään vuoden vuokrasuhteeseen kolmen ensimmäisen kuukauden sähköt (lämmitys + tavanomainen käyttösähkö) veloituksetta!

Kokonaissähkönkulutus arviolta vain 6000 – 8000 kWh/ vuosi, josta lämmityksen osuus noin 3000 – 4000 kWh/ vuosi.

 

JOKELAN MODERNIT PIENERILLISTALOT

Jos arvostat modernia arkkitehtuuria ja arkea luonnonläheisessä asuinympäristössä, yhteisöllisyyttä ja käytännöllisiä neliöitä, sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

Tuusulan Jokelan sijainti keskellä Uudenmaan Järvenpää-Nurmijärvi-Hyvinkää -kolmiota tekee siitä täydellisen kotipaikan rauhalliseen taajamamiljööseen ja palvelujen läheisyyteen kaipaavalle. Uudelle Kartano I:n alueelle Kappalaisenkaarelle rakennettava 12 pienerillistalon kokonaisuus vastaa nykyajan minimalistisen asumisen trendiin kompakteilla asunnoillaan. Kaksion tai kolmion kokoisessa ja käytännöllisesti neliöt hyödyntävässä modernissa erillistalossa yhdistyy kerrostaloasunnon asumisen tehokkuus – mutta kehyskunnan rauhassa omalla pienellä pihalla ja ilman seinänaapureita. Hoidetussa taloyhtiössä ja Uudenmaan kulkuyhteyksien kannalta oivallisella sijainnilla olevaan kotiin on hyvä tulla. Modernien kotien suunnittelussa lähtökohtana on käytännölliset ja luovat tilaratkaisut, asuinyhteisön viihtyvyys ja palveluiden käytettävyys.

Vapaa-ajalla Jokelassa voit harrastaa helposti aktiviteetteja, joista kaupungin keskustassa voi vain haaveilla. Voit esimerkiksi ratsastaa paikallisilla hevostiloilla tai kalastaa läheisellä Nukarinkoskella. Jokelan taajamalle ja palveluille keskeisen rautatieaseman alueelle pyöräilee viidessä minuutissa. Junalla olet reilussa puolessa tunnissa Helsingin keskustassa tai Hämeenlinnassa, omalla autolla muutamassa minuutissa Tuusulanväylällä ja sitä kautta Hyvinkäällä tai Järvenpäässä viidessätoista minuutissa. Tampere-Helsinki suuntiin liikut nopeasti läheistä 3-tietä ja Mäntsälä-Lohja -suuntiin valtatietä nro 25.

Forentian erillistaloissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Kappalaisenkaaren pienerillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit.

As Oy Kappalaisenkaari, Tuusula on ostajalle turvallinen RS-kohde.

 

MYYNTIASEMAKUVA

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
B12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaVapaa!
C12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaVapaa!
D13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaVapaa!
E13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaMyydään vuokrattuna!
F13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaVARATTU
G13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaVARATTU
H13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaVARATTU
I13h+k+s50,0 m²235 000 €PohjakuvaVapaa!
J12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaVARATTU
K12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaVARATTU
L12h+k+s42,0 m²195 000 €PohjakuvaVARATTU

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  23
  1
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ADG
  ABCDEFGHIJKL
  ABCD
  ABCDEFGHIJKLMN
  AB
  ABCDEFG

   

   

  Start typing and press Enter to search