MINIKOTI KERAVALLE

 

 

PERSOONALLINEN PAASILINNA

Jos arvostat helpompaa arkea viihtyisässä ja persoonallisessa asuinympäristössä, modernia energiatehokkuutta, rauhallista ja luonnonläheistä tunnelmaa sekä kattavia ulkoilumahdollisuuksia
– tässä on uusi kotisi.

As Oy Keravan Paasilinna rakentuu upealle kalliotontille rauhalliseen ja luonnonläheiseen Keravan Etelä-Kaskelaan. Tontin takaosaan kallion ylärinteeseen jää upea, persoonallinen kallioleikkaus kuin suojelemaan Paasilinnan asukkaita. Talojen muotoutuminen ja asettuminen luonnollisella tavalla rinteeseen tuo elävyyttä ja jylhyyttä rakennuksille.

Näissä moderneissa ja persoonallisissa kodeissa yhdistyy parhaalla tavalla moderni energiatehokkuus, omakotitalon asumismukavuus ja taloyhtiön helppous lapsiperheystävällisellä ja luonnonläheisellä asuinalueella.

 

LOISTOSIJAINTI KERAVALLA, LOISTOPAIKKA KALLIORINTEESSÄ

Etelä-Kaskelan alueen rauhallisuus sekä välitön luonnonläheisyys maastonmuotoineen, metsineen ja puistoineen ovat alueen ehdottomia vahvuuksia. Päivittäiset lähipalvelut ovat kävelymatkan päässä, Keravan keskustan palvelut lähellä ja monipuoliset aktiviteetit myös Sipoon puolella Talmassa ovat lyhyen matkan säteellä.

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit.

 

A-ENERGIALUOKKA JA LUONNONLÄHEISYYS

Auringonvalolle otollisesti rinteessä sijaitsevat asunnot tuottavat katoilla sijaitsevilla talokohtaisilla aurinkopaneelijärjestelmillä osan omasta käyttösähköstään. Lämmitysjärjestelmänä kodeissa puolestaan toimii energiatehokas ja ympäristöystävällinen poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Keravan Paasilinnassa voit siis huoletta keskittää oman energiasi uudesta kodista ja perheen yhteisestä ajasta nauttimiseen!

Paasilinnan modernit kodit kuljetetaan kalliotontille kokonaisina rakennuksina, mikä minimoi kalliolla vaadittavan muokkauksen tarpeen säästäen mahdollisimman paljon alkuperäistä luontoa. Kustannustehokas rakentamistapa ei rasita liikaa ympäristöä, naapureita eikä asunnon hintaa. Kalliorinne, säilytettävä kallioleikkaus sekä ympäröivä metsikkö ja puistot muodostavat luonnonläheisen kotipihakokonaisuuden!

 

MYYNTIASEMAKUVA, PAASILINNA

 

HuoneistoHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A3h+k+s+khh75,5 m²299 500 €PohjakuvaVapaa!
B3h+k+s+khh75,5 m²299 500 €PohjakuvaVapaa!
C3h+k+s+khh75,5 m²299 500 €PohjakuvaVapaa!
D3h+k+s+khh75,5 m²299 500 €PohjakuvaVapaa!
E4h+k+s+khh75,5 m²314 500 €PohjakuvaVapaa!
F4h+k+s+khh75,5 m²314 500 €PohjakuvaVapaa!

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search