MINIKOTI KEMPELEEN PAITURISTA, VALMIS

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

KOHDE ON VALMIS JA KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY TAI VUOKRATTU!
Muutama asunto on myynnissä vuokrattuna esim. sijoitusasunnoksi!

 

PAITURIN MODERNIT MINIKODIT

Jos arvostat modernia arkkitehtuuria ja omaa rauhaa, käytännönläheistä pohjaratkaisua ja energiatehokkaita neliöitä, luonnonläheistä sijaintia mutta hyviä kulkuyhteyksiä (autolla tai ilmankin) – tässä on uusi kotisi.

Viihtyisä ja rauhallinen, pientaloalueena ihanteellinen Paituri tarjoaa nyt mahdollisuuden helppoon asumiseen, josta on nopea ja helppo pyrähtää moottoritielle ja keskustan palveluihin. Kirkonkyläntalo (ala- ja yläaste) on rakenteilla kilometrin päähän, tämä uusi koulu valmistuu vuoden päästä syksyllä. Lisäksi terveyskeskuspalvelut sekä päiväkodit ovat kilometrin päässä.

Paituriin rakennettava 7 minikodin kokonaisuus vastaa nykyajan asumisen trendiin kompakteilla asunnoillaan. Kaksion tai kolmion kokoisessa ja käytännöllisesti neliöt hyödyntävässä modernissa erillistalossa yhdistyy kerrostaloasunnon asumisen tehokkuus – mutta kehyskunnan rauhassa omalla pienellä pihalla ja ilman seinänaapureita. Asunnon vieressä on oma autopaikka sekä varasto. Hoidetussa taloyhtiössä ja kulkuyhteyksien kannalta oivallisella sijainnilla olevaan kotiin on hyvä tulla. Modernien kotien suunnittelussa lähtökohtana on käytännölliset ja luovat tilaratkaisut, asuinyhteisön viihtyvyys ja palveluiden käytettävyys.

Forentian Minikodeissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Paiturin pienerillistalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. As Oy Paiturin Helmi, Kempele on ostajalle turvallinen RS-kohde.

Kohdetta myy:

Jaakko Tahkola
0400 628385
jaakko.tahkola@forentia.fi

 

MYYNTIASEMAKUVA

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A13h+k+s54,5 m²199 800 €PohjakuvaMyynnissä vuokrattuna
B13h+k+s54,5 m²MYYTYMYYTY
C13h+k+s54,5 m²MYYTYMYYTY
D13h+k+s54,5 m²205 800 €PohjakuvaMyynnissä vuokrattuna
E12h+k+s46,0 m²185 800 €PohjakuvaMyynnissä vuokrattuna
F12h+k+s46,0 m²MYYTYMYYTY
G12h+k+s46,0 m²MYYTYMYYTY

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search