Forentia

Forentia on suomalainen perheyritys, jolle laatu merkitsee aina määrää enemmän. Siksi Forentian rakentamaan kotiin on hyvä tulla.

Forentia yrityksenä

Forentia on suomalainen perheyritys. Olemme rakennuttaneet asuntoja vuodesta 2009 lähtien. Toimintaamme ohjaa ajatus, että rakennamme koteja, joissa voisimme itsekin asua. Arkisessa tekemisessä se tarkoittaa muun muassa sitä, että käytämme paljon aikaa ja voimavaroja siihen, että löydämme mukavat tontit hyviltä paikoilta ja rakennusten sijoittuminen tontille sekä pohjaratkaisut ovat sellaisia, että niissä on huomioitu asumisen viihtyisyys. Se tarkoittaa usein sitä, että rakennusoikeutta ei voida käyttää maksimaalisesti, vaan tyydymme vähän vähempään. Se tarkoittaa joskus sitä, että vaikka toinen ratkaisu olisi edullisempi rakentaa, emme suostu tekemään kompromissia, vaan valitsemme jotain parempaa. Haluamme todellakin, että Forentian rakennuttamaan kotiin on hyvä tulla!

Tavoitteenamme on, että tulevina vuosikymmeninä yritys siirtyisi seuraavalle sukupolvelle ja myöhemmin taas siitä eteenpäin. Se tarkoittaa sitä, että emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan haluamme kehittää yritystämme määrätietoisesti, mutta kiireettömästi askel kerrallaan. Vauhtia tärkeämpää on se, että tekeminen on arvojemme mukaista ja yrityksen talous säilyy vakaalla pohjalla. Silloin asiakkaammekin voivat luottaa, että olemme olemassa myös huomenna.

Forentia lukuina

Forentia Oulu

Liikevaihtomme v. 2022 oli n. 11,5 milj. euroa

Talo Erillistalo

Rakennutamme vuosittain n. 60 asuntoa.

Start typing and press Enter to search