AS OY KETUNKOLON MINIKODIT, KEMPELE

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

KETUNKOLON MODERNIT MINIKODIT

Jos arvostat itsenäistä arkea ja pientä kulutusta, modernia arkkitehtuuria ja käytännönläheistä tilasuunnittelua, luonnonläheistä asuinympäristöä palveluiden lähellä – tässä on uusi kotisi. Ketunkolon Minikodit rakennetaan Kempeleen Metsärinteelle!

Ketunkolon moderni 13 minitalon kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Metsärinteen kangasmetsä luo alueelle rauhallisen ja luonnonläheisen tunnelman, joka heijastuu alueen identiteettiin. Luvassa on niin perheet kuin pienemmätkin taloudet tervetulleeksi toivottava alue ulkoilureittien ja palveluiden lähettyvillä.

Kahdeksasta kaksiosta ja viidestä yksiöstä muodostuva Ketunkolon Minikodit on moderneista minitaloista koostuva kokonaisuus. Forentian kodeille tunnusomaisesti hyvän sijainnin ja viihtyisiä tontteja tarjoava Kempeleen Metsärinne on ihanteellinen alue jokaiseen elämäntilanteeseen.

Kohdetta on ollut mukana suunnitelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkkitehtitoimisto Arkadi.

Minitalot on ostajalle turvallinen RS-kohde.

Mahdollisuus ostaa pihasta toinen autopaikka hintaan 1 500,00€! Paikkoja rajoitettu määrä.

Yhtiö rakentuu kunnan vuokratontille.


HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ 

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 18 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuvaTila
A12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
B11h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
C11h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
D11h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
E11h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
F11h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
G12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
H12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
I12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
J12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
K12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
L12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
M12h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty

Ketunkolon Minikotien rakentaminen on aloitettu. Kohde valmistuu 6/2021.

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

  Viimeisimmät kohteet

  Start typing and press Enter to search