AS OY LUOVON LUMO, HAILUOTO

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

HAILUODON MODERNIT MINIKODIT

Jos arvostat kiireettömyyttä ja itsenäistä arkea tiiviissä yhteisössä, pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä, modernia arkkitehtuuria ja kansallismaisemia, luonnonläheistä asuinympäristöä rauhallisessa kylämaisemassa – tässä on uusi kotisi.

As Oy Luovon Lumo koostuu yhdeksästä erillistalosta, joiden moderni kokonaisuus vastaa nykyajan itsenäiseen, mutta minimalistiseen asumisen trendiin kompakteilla erillistaloratkaisuillaan. Luovon Lumon kokonaisuus tekee kunniaa myös Marjaniemen tunnusomaisille pienille punaisille kalastajamökeille, mutta modernilla otteella ja väljällä, keskeisellä tontilla.

Forentian minikodeissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Minitalot ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Sijainti Hailuodon Keskikylällä takaa päivittäisten palveluiden saatavuuden ja kotisaaren nähtävyyksien ja ulkoilureittien suhteen keskeisen kotipaikan. Kulkeminen lauttasataman suuntaan on myös nopeaa ja esimerkiksi työ- ja vapaa-ajanmatkailu mantereelle tulee tulevaisuudessa paranemaan kiinteän tieyhteyden myötä.

Kohdetta Hailuotoon on yhteistyössä toteuttamassa hailuotolainen Luoto Consulting Oy. Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit. Luovon Lumo on ostajalle turvallinen RS-kohde.

Hailuoto on harvinainen kohde uusille kodeille. Hailuoto on viihtyisä ja turvallinen asuinpaikka sekä kotikuntana että loma-asumispaikkana. Uusia koteja Hailuotoon rakennetaan kuitenkin harvoin, mutta nyt Hailuodosta onkin saatavilla ainutlaatuisia minikoteja!

KOHTEEN ASUNNOT ON MYYTY!

KOHDETTA MYY:

Luoto Consulting Oy / Jussi Paaso
Puh. 044 066 6622
jussi.paaso@luotoconsulting.fi

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
112h+k+s42,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
212h+k+s42,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
312h+k+s42,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
413h+k+s50,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
513h+k+s50,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
612h+k+s42,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
712h+k+s42,0 m²MyytyPohjakuvaMyyty
811h+k21,5 m²MyytyPohjakuvaMyyty
911h+k21,5 m²MyytyPohjakuvaMyyty

 

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

  Viimeisimmät kohteet

  Start typing and press Enter to search