AS OY TUUSULAN MINIKODIT

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

LAHELANPELLON MINIKODIT TUUSULASSA

Lahelanpellon moderni Kaffepaussin puiston viereen rakennettavan 15 minitalon kokonaisuus vastaa nykyajan minimalistisen asumisen trendiin kompakteilla tilaratkaisuillaan. Minikodit ovat ihanteellisella alueella jokaiseen elämäntilanteeseen. Puisto muodostaa alueen vihreän ja yhteisöllisen ytimen, josta ympäröivien talojen asukkaat pääsevät osalliseksi. Luvassa on alue ja koti joka elää, kasvaa ja kehittyy sen asukkaiden mukana.

Minikodit ovat nykyaikaisen asumisen suurimpia trendejä. Tilan- ja energiankäytöltään tehokkaat minikodit ovat edullinen asumismuoto moderneille perheille ja yksittäistalouksille. Pienten kotien suunnittelussa lähtökohtana on käytännölliset ja luovat tilaratkaisut sekä asuinyhteisön viihtyvyys ja palveluiden käytettävyys.

Minitalot ovat innovatiivisen alapohjaperustuksensa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Kompakti tilaratkaisu on myös energiatehokas ja arjessa turha kulutus jää modernin minimalismin myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä. Minitalokaksio soveltuu kompaktiksi kodiksi erityisesti pariskunnille, yksiö työssäkäyville yksinasujille ja opiskelijoille itsenäiseen elämään. Minikodeissa on siis myös sinkkutalouksille kohtuuhintainen mahdollisuus omakotitalomaiseen asumiseen modernissa lähiömaisemassa – hyvillä yhteyksillä pääkaupunkiin. Käytössä on siis myös taloyhtiön asukkaille omalla mobiilisovelluksella varattava yhteiskäyttöauto!

Kohteen on suunnitellut modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkkitehtitoimisto Arkadi. Yhtiö rakentuu kunnan vuokratontille. Minitalot on ostajalle turvallinen RS-kohde.

LÄHELLÄ KAIKKEA – OIKEASTI

Lahelanpelto on Tuusulan kuntakeskuksen länsiosassa sijaitseva pidetty maalaismaiseen maisemaan rajoittuva pientaloalue. Matkaa Tuusulan keskustaan katuja pitkin on noin 3 km. Lähimmälle koululle Vaunukankaalle on matkaa noin 2 km, mutta Tuusulan kouluverkkoa ollaan kehittämässä niin, että Lahelaan on tavoitteena toteuttaa uusi koulu lähivuosina! Uutta koulukeskuksen tonttia asemakaavoitetaankin uuden asuinalueen läheisyyteen.

Myös uusi lähikauppa rakennetaan Lahelantien ja Lahelanorren risteyksen pohjoispuolella olevalle alueelle jo keväällä 2021. Joukkoliikennettä on uudistettu ja Tuusulassa on otettu käyttöön uusi HSL:n bussilinjasto, lähimmät linja-autopysäkit ovatkin Lahelantien varressa. Lahelan taajama on kätevästi vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Kehä III:lta.

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuvaTila
112h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
212h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
312h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
412h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
512h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
612h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
712h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
812h+k+s42,0 m²PohjakuvaMyyty
911h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1011h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1111h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1211h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1311h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1411h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty
1511h+k21,5 m²PohjakuvaMyyty

Minikoteihin pääsee muuttamaan jo lokakuussa 2021!

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

   

  Viimeisimmät kohteet

  Start typing and press Enter to search