PARITALO PAITURIIN, KEMPELE

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

 

UUDISTUOTANTOA KEMPELEEN PAITURIIN – MODERNI PARITALO

Kempeleen Paiturissa on alkamassa laadukkaan paritalon rakentaminen hyvällä pohjaratkaisulla ja huippusijainnilla vuokratontille, jonka voit halutessasi lunastaa myös itsellesi (hallinnonjakosopimus).

Tämä tyylikäs ja moderni yksikerroksinen koti tarjoaa kaikkea, mitä asumiselta tarvitset! Puustellin keittiö, ruokailutila ja olohuone on yhtenäinen kokonaisuus, josta pääsee suoraan katetulle terassille. Suuret ikkunat tekevät tästä upeasta kodista valoisan ja avaran. Makuuhuoneita löytyy toisesta asunnosta neljä tai toisesta kolme. Tulevaan kotiisi kuuluvat myös kodinhoito- ja peseytymistilat sekä sauna täyslasiseinineen. Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Autokatos on sijoitettu talon päätyyn. Kohteen rakentaa laadusta tunnettu Kastelli-talot Oy.

KEMPELEEN PAITURI

Viihtyisä ja rauhallinen, pientaloalueena ihanteellinen Paituri tarjoaa nyt mahdollisuuden helppoon asumiseen, josta löytyy kaikki modernista arkkitehtuurista luonnonläheiseen ympäristöön ja hyvään sijaintiin, josta on nopea ja helppo pyrähtää moottoritielle ja keskustan palveluihin. Kirkonkyläntalo (ala- ja yläaste) on rakenteilla kilometrin päähän, tämä uusi koulu valmistuu vuoden päästä syksyllä. Lisäksi terveyskeskuspalvelut, päiväkodit ovat kilometrin päässä.

HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 19 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

 

Kohdetta myy:

Heikki Alakärppä (Oulu)
040 6869 572
heikki.alakarppa@forentia.fi

 

MYYNTIASEMAKUVA

Asemakuva

 

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
A15h+k+s107,0 m²299 800 €PohjakuvaVapaa!
B14h+k+s98,0 m²285 800 €PohjakuvaVapaa!

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  A

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search