AS OY TAMPEREEN VUOREKSEN KVARTSI

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vuores on Tampereen uusimpia kaupunginosia, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. 
Vehreän ja vesistöjen ympäröimän Vuoreksen jokaiselle asuinalueelle rakennetaan monipuolisesti erilaisia koteja kaikenikäisille ihmisille ja kaiken kokoisille perheille. Vuoreskeskuksen palvelut, kuten koulu- ja liikekeskus ovat helposti saavutettavissa, joka puolelta Vuoreksen alueita.

 

PARITALOT ASUNTOMESSUALUEELLA

Asunto Oy Vuoreksen Kvartsi rakentuu asuntomessualueen sydämeen Frans Emilin kadulle. Yhtiöön rakentuu 6 tasokasta paritalokotia, joilla jokaisella on omat piha-alueet sekä autokatokset asunnon yhteydessä. 
Näissä kodeissa toteutuvat nykyvaatimusten mukainen energiatehokkuus ja viihtyisyys. Huolella suunnitellut pohjat, toiminnallisuus ja hyvä varustetaso tekevät näistä kodeista loistavan valinnan juuri sinulle joka arvostat arjen sujuvuutta. Asunnoissa on käytössään Vuoreksen alueen kiinteä internet-yhteys. 

Kodit koostuvat kolmesta makuuhuoneesta, avarasta keittiöstä sekä olohuoneesta, jotka ovat käytännöllisesti samaa tilaa. Asunnoista löytyvät tyylikkäät saunatilat, pesuhuone sekä erillinen kodinhoitohuone. Yläkerran aulasta saat kätevästi tehtyä vielä yhden makuuhuoneen lisää, tai se voi toimia loistavana perheen oleskelupaikkana. Olohuoneesta on mahdollisuus mennä nauttimaan auringosta koko huoneiston levyiselle katetulle parvekkeelle, joka samalla muodostaa katoksen alakerran terassille. Materiaalit on suunniteltu ja valittu huolella, ajatellen kokonaisuutta ja tämän päivän trendejä. Valinnoissa on otettu huomioon lapsiperheen arjen toimivuus. 

 

LOISTAVAT LIIKENNEYHTEYDET, HYVÄT PALVELUT

Ihastuttavan kodin asukkaiden onnea on loistava sijainti lähellä Hervantaa, jonka monipuolinen palvelutarjonta on käytettävissä. Alueen oman bussilinjan ja erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta läheltä löytyvät myös lähiseudun muut suosikkikohteet, Ikeasta Ideaparkiin sekä Tampereen keskustan palvelut.

 

OTA YHTEYTTÄ, KYSY LISÄÄ JA VARAA ITSELLESI UUSI KOTI!

Kohdetta välittää Glik Oy LKV, tästä kohteeseen!

 

ASEMAKUVA JA HUONEISTOSELITELMÄ

Asemakuva

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuvaTila
A1-2h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty
B13h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty
C13h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty
D13h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty
E13h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty
F13h+k127,0 m²PohjakuvaMyyty

Kohteen arvioitu valmistumisaika keväällä 2020.

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

   

  Viimeisimmät kohteet

  Start typing and press Enter to search