KEMPELEEN NIITTOKUJA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

KOHTEET VALMISTUMASSA, TULEVAT MYYNTIIN TOUKO-KESÄKUUSSA!

KEMPELEEN NIITTOKUJA – MODERNEJA OMAKOTITALOJA

Viihtyisä ja rauhallinen Niittyranta tarjoaa nyt mahdollisuuden helppoon asumiseen, josta löytyy kaikki modernista arkkitehtuurista luonnonläheiseen ympäristöön, hyvään sijaintiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Forentia Oy rakennuttaa omakotitalon teille ja hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät asiat. Teidän tarvitsee vain nauttia uudesta kodista. Omakotitalon rakentaminen voi olla näin helppoa! Ottakaa yhteyttä, niin esittelemme valmistuvat vapaana olevat 112 m² ja 91,5 m² kodit.

LÄHELLÄ TAPAHTUU

Niittokujalla on loistava sijainti, joka on lähellä kaikkea aivan peruspalveluista lähtien. Loistavat ulkourheilumahdollisuudet sekä koulu ja päiväkoti ovat lyhyen matkan päässä. Kempeleen keskusta sekä Kauppakeskus Zeppelin ovat vain muutaman kilometrin päässä.

HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ 

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 18 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

 

 

 

ASEMAKUVA

 

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910
  15
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ABCDEFGHIJ
  ABCDEFGHIJKL

   

   

  Start typing and press Enter to search