KEMPELEEN NIITTOKUJA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

KOHDE VALMISTUMASSA JUHANNUKSEKSI – VIIMEISET VAPAAT ASUNNOT NYT MYYNNISSÄ!

KEMPELEEN NIITTOKUJA – MODERNEJA OMAKOTITALOJA

Kempeleen Niittokujan uusi omakotitaloalue on valmistumassa kokonaisuudessaan alkukesästä ja asunnoista on vapaana vielä modernin tummalla ulkoverhoilulla asunnot 1 ja 3 (asemakuva sivun alareunassa). Vielä on viimeistelytyöt sisällä käynnissä ja pihanrakennus edessäpäin, mutta ota Forentiaan yhteyttä ja pyydä esittelyaikaa!

Asunnossa 1 on 4 makuuhuonetta sekä mukava olokeittiö modernin viistolla sisäkatolla. Myös käytännölliset eteis-, kodinhoito- ja pesutilat vastaavat hyvin lapsiperhearjen asettamiin tilavaatimuksiin! Sisäpihalle kodin olokeittiöstä pääsee astumaan vieläpä omalle terassille.

Asunnossa 3 on 2 makuuhuonetta ja upeat koko asunnon halkaiseva iso olokeittiö. Makuuhuoneet – mistä toisessa on tilava vaatehuone – ovat rauhallisuutta tuoden sijoitettu talon vastakkaisiin kulmiin. Takapihan kuistin kautta pääsee kotiin sisään myös suoraan kodinhoitohuoneeseen! Ihanteellinen asunto pienelle perheelle.

KEMPELEEN NIITTYRANTA

Viihtyisä ja rauhallinen, pientaloalueena ihanteellinen Niittyranta tarjoaa nyt mahdollisuuden helppoon asumiseen, josta löytyy kaikki modernista arkkitehtuurista luonnonläheiseen ympäristöön, hyvään sijaintiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Niittokujalla on loistava sijainti, joka on lähellä kaikkea aivan peruspalveluista lähtien. Loistavat ulkourheilumahdollisuudet sekä päiväkoti, koulu ja mm. ammattiopisto ovat lyhyen matkan päässä. Kempeleen keskusta sekä Kauppakeskus Zeppelin ovat vain muutaman kilometrin päässä.

HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ 

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 18 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

 

 

 

ASEMAKUVA

 

AsuntoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaMyyntihintaPohjakuvaTila
1 (4C)14 mh, olokeittiö, ph, khh, s, wc, et, arkiet, terassi112,0 m²308 900 €PohjakuvaVapaa!
2Myyty
3 (4A)13 mh, olokeittiö, vh, ph, khh, wc, et, terassi85,0 m²246 900 €PohjakuvaVapaa!
4Myyty
5Myyty
6Myyty

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910
  15
  AB
  A1A2B3B4C5C6
  ABCDEFGHIJ
  ABCDEFGHIJKL

   

   

  Start typing and press Enter to search