KEMPELEEN NIITTOKUJA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yksi asunto vielä vapaana!

HOX! PÄIVITIMME KOHTEEN HINTAA.

Tarjoamme lisäksi tämän kodin ostoon rahoitusetua!
Kysy lisää, millaiset edut ovat neuvoteltavissa. Esim. 100% rahoitusosuus tai ilman käsirahaa.

 

KEMPELEEN NIITTOKUJA – MODERNEJA OMAKOTITALOJA

Kempeleen Niittokujan uusi omakotitaloalue on valmis ja asunnoista on vapaana vielä modernin tummalla ulkoverhoilulla asunto 1. Ota Forentiaan yhteyttä ja pyydä esittelyaikaa!

Asunnossa 1 on 4 makuuhuonetta sekä mukava olokeittiö modernin viistolla sisäkatolla. Myös käytännölliset eteis-, kodinhoito- ja pesutilat vastaavat hyvin lapsiperhearjen asettamiin tilavaatimuksiin! Kodin olokeittiöstä pääsee astumaan vieläpä omalle etupihan terassille.

KEMPELEEN NIITTYRANTA

Viihtyisä ja rauhallinen, pientaloalueena ihanteellinen Niittyranta tarjoaa nyt mahdollisuuden helppoon asumiseen, josta löytyy kaikki modernista arkkitehtuurista luonnonläheiseen ympäristöön, hyvään sijaintiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin. Niittokujalla on loistava sijainti, joka on lähellä kaikkea aivan peruspalveluista lähtien. Loistavat ulkourheilumahdollisuudet sekä päiväkoti, koulu ja mm. ammattiopisto ovat lyhyen matkan päässä. Kempeleen keskusta sekä Kauppakeskus Zeppelin ovat vain muutaman kilometrin päässä.

HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ 

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 18 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

 

 

 

ASEMAKUVA

 

AsuntoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaMyyntihintaPohjakuvaTila
1 (4C)14 mh, olokeittiö, ph, khh, s, wc, et, arkiet, terassi112,0 m²289 800 €PohjakuvaMuuttovalmis!
2Myyty
3Myyty
4Myyty
5Myyty
6Myyty

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  A1A2A3A4A5A6B1B2B3
  ADE
  23
  ABCDEI
  1
  AB
  F
  ABCD

   

   

  Start typing and press Enter to search