AS OY OULUN KUNTOILIJA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 AS OY OULUN KUNTOILIJA

Kaikki asunnot ovat nykyaikaisia niin materiaaleiltaan kuin tekniikaltaan. Toimivat valoisat pohjaratkaisut, joita voidaan räätälöidä kunkin asukkaan toiveiden mukaisiksi.

Arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti lattiamateriaalina asuin tiloissa korkealuokkainen laminaatti ja kosteissa tiloissa laatoitus. Asuntojen huonetilojen seinät tasoitetaan ja maalataan sisustussuunnitelman mukaisesti, pesuhuoneen seinät laatoitetaan. Pesuhuoneen ja saunan sisäkatot tervaleppäpaneelia, muiden tilojen sisäkatot mdf-paneelia. Asunnoissa tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen suunnitelman mukaisesti. Keittiön välitilat laatoitetaan valkoisella seinälaatalla. Asunnoissa jääkaappi ja pakastin tai yhdistelmäkaappi, astianpesukone, keraaminen liesitaso ja liesituuletin. Kodinhoito- tai pesuhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Tervaleppäpaneelit ja -lauteet. Ikkunoissa sälekaihtimet.

Yhtiö kytketään kunnan kaukolämpöverkostoon ja asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys
Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen LTO:lla varustettu ilmanvaihto sekä huoneistokohtainen vesi- ja sähkömittaus. Rakennuksessa kaapeli-TV ja valokuituyhteys.

Tontin yhteiset alueet, asuntojen pihat, istutukset, kulku- ja leikkialueet toteutetaan asemapiirustusten mukaisesti. Autokatos sisäänkäynnin vieressä kuuluu asunnon hintaan.

As Oy Oulun Kuntoilija sijaitsee Oulun kaupungin Kivikkokankaan asuinalueella. Alue on asukasystävällinen ja sen rakennuskanta on pääasiassa pientaloja. Asuinalue kuuluu osana Oulun uutta Hiukkavaaran suuraluetta. Hiukkavaaran suuralue on Oulun kaupungin asuntokeskittymähanke. Kivikkokangas tulee sijaitsemaan alueen keskimmäisenä ”asuinlohkona”.

Peruspalvelut ovat alueelle rakentumassa lähivuosina mm uusi koulu valmistuu syksyllä 2017, liikenne-yhteydet parantuvat 2016 avattavan uuden sillan myötä, lähikaupat (S ja K) sijaitsevat Myllyojan ostoskeskuksessa, jossa on myös terveyskeskus, aluekirjasto, apteekki, kuntosali, pankki, posti. Alueelle tulee myös uusi urheilualuekeskittymä, ulkoilualueineen ja sisäliikuntapaikkoineen.

ASEMAKUVA

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoala
113h+k88,3 m²
213h+k66,5 m²
313h+k66,5 m²
412h+k66,5 m²
512h+k66,5 m²
613h+k66,5 m²
713h+k88,3 m²
813h+k88,3 m²
913h+k76,0 m²
1013h+k76,0 m²
1113h+k76,0 m²
1213h+k76,0 m²
1313h+k88,3 m²

Kohde on luovutettu elokuussa 2017.

Viimeisimmät kohteet

Start typing and press Enter to search