AS OY KEMPELEEN LINNANRUHTINAS

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

(Video on kohteen viereisestä tontista, mutta sijainti on käytännössä sama.)

Kempeleen Linnakankaan sydämeen nousee Arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema ja Forentia Oy:n rakennuttama 8 erillistalon kokonaisuus. Talot rakentaa tarkasta työjäljestä ja laadukkaasta viimeistelystä tunnettu Rakennuspalvelu Kokko Oy. Taloyhtiössä kaukolämpö, joka takaa edullisen asumisen. Tontti rajoittuu puistoalueeseen ja sijainti on mitä mainioin aivan Linnakankaan koulukeskuksen kupeessa.

Kodin keskuksena on yhtenäinen olohuone-keittiö kokonaisuus tämän päivän trendin mukaisesti. Puustellin saareke-keittiö, jossa on hyvin säilytys ja tasotilaa. Olohuoneessa on takkavaraus ja käynti terassille, jossa lasitusvaraus. Toiminnallinen kodinhoitohuone, jossa hyvin kaapisto ja tasotilaa sekä hyvät tilat arjen pyykkihuollolle. Tilava kylpyhuone, jossa myös toinen wc. Lisäksi myös erillinen wc. Paneloitu huoneistokohtainen sauna. Eteisessä on liukuovikaapisto ja kaikissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot. Eteisessä on käytännöllinen laattalattia ja muissa kuivissa tiloissa on laminaattilattiat. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan kodin pintamateriaali ja kalustevalintoihin.

Asunnon yhteydessä on autokatos ja autopaikka toiselle autolle sekä tilava ulkovarasto. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, nopeat tietoliikenneyhteydet (varaus valokuidulle) sekä kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys takaavat miellyttävää asumista. Huoliteltu piha-alue, jossa nurmea, pensasaitaa, istutuksia sekä asfaltoidut ajo-ja kulkuväylät.

LATAA KOHTEEN ESITE TÄSTÄ!

 

TUTUSTU ASUNTOIHIN 3D-YMPÄRISTÖSSÄ

Asunnot A, B ja C (esimerkkiasunto)
Asunnot E ja F, 1.kerros, 2.kerros,(esimerkkiasunto)
Asunnot G ja H (esimerkkiasunto)

ASEMAKUVA

AS OY KEMPELEEN LINNANRUHTINAAN HUONEISTOT

HuoneistoKerrosHuoneistotyyppiHuoneistoalaPohjakuvaTila
A14h+k87,5 m²PohjakuvaMyyty
B14h+k87,5 m²PohjakuvaMyyty
C14h+k87,5 m²PohjakuvaMyyty
D24h+k106,0 m²PohjakuvaMyyty
E24h+k106,0 m²PohjakuvaMyyty
F24h+k106,0 m²PohjakuvaMyyty
G13h+k66,0 m²PohjakuvaMyyty
H13h+k66,0 m²PohjakuvaMyyty

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  F

  D

  Kohteen rakentaminen alkaa syksyllä 2018.

  Viimeisimmät kohteet

  Start typing and press Enter to search