Kohteiden tilannekatsaus: kesäkuu 2022

 Kategoriassa Uutinen

Alkaneen kesän johdosta on hyvä niputtaa yhteen Forentian tämän hetkisten kohteidemme tilanteita! Meillä on nyt ennätyspaljon yhdenaikaisia kohteita myynnissä, valmistumassa sekä ennakkomarkkinointivaiheessa!

Pörkiöntielle Tuusulaan aivan uutena kohteena ennakkomarkkinointiin tulee neljän erillistalon kohde aivan Keravan rajan tuntumaan, monipuolisten kahden kunnan palveluiden piiriin. Lapsiperheille sopivat omakotimaisesti ison etupihan omaavat erillistalot (4mh, olokeittiö, khh, ph, 2wc, s, et) rakennetaan osoitteeseen Pörkiöntie 5.
Kohteen varauksista ja myynnistä vastaa kohdesivun kautta Forentian Jouni Tuomivaara. Kohteen arvioitu valmistumisaika 6/2023.

Kempeleen Niittokujan viimeiset omakotitalot ovat rakentuneet kuluneen talven ja kevään aikana ja ovat nyt valmiina myynnissä! Pieniä viimeistelytöitä asunnoissa vielä tehdään, mutta kohteet ovat alkukesästä muuttovalmiita. Vapaana kohteessa ovat vielä asunnot 1 (4 mh, olokeittiö, ph, khh, s, wc, et, arkiet, terassi | 112,0 m²) ja 3 (3 mh, olokeittiö, vh, ph, khh, wc, et, terassi | 85,0 m²).
Pyydä esittelyä valmistuvissa asunnoissa paikan päällä kohdesivun kautta Heikki-Pekka Alakärpältä! Kohde valmistuu 6/2022.

Kappalaisenkaaren pienerillistalot Tuusulassa ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja varaajan kampanjaetuna kesäkuun loppuun saakka on asuntokohtainen sähköauton latausasema! Kappalaisenkaarelle tulee 6 erillistalokaksiota (mh, tupakeittiö, ph, wc, s, terassi | 42,0 m²) ja 6 kolmiota (2 mh, tupakeittiö, et, ph, wc, s, terassi | 50,0 m²) rauhalliseen Jokelan taajaman liepeille.
Varaajan kampanjaedusta ja pienerillistaloista lisätietoa saa kohdesivun kautta Jounilta. Kohde valmistuu 11/2022!

Tuusulan Kaffeepaussin erillistalojen rakentaminen on käynnissä ja hyvässä vauhdissa. Kymmenen erillistaloasunnon kohteesta myytynä on 6/10 asuntoa, varattuna 3/10 ja vapaana tällä hetkellä enää yksi asunto. Vapaa asunto on yksikerroksinen asunto nro 8 (3mh, olokeittiö, ph, khh, s, 2 wc, et, terassi | 88,0 m²).
Kysy vapaan tai varattujen asuntojen tilanteesta Jounilta kohdesivun kautta! Kohde valmistuu 9/2022.

Karintien erillistalot Limingassa toimitettiin keväällä tontille ja kohteessa järjestettiin huhtikuun lopulla talopäivä, minkä johdosta yksi asunnoista myytiin ennakkomyytyjen lisäksi. Nyt vapaana on enää yksi kulmapaikalla sijaitseva kolmio (2mh, tupakeittiö, et, ph, wc, s, terassi | 50,0 m²) sekä kaksi vuokrattuna myytävää kaksiota sijoitusasunnoiksi (mh,tupakeittiö, ph, wc, s, terassi | 42,0 m²)!
Kysy kohdesivun kautta Mikael Kiviojalta esim. sijoitusasuntojen tuottolaskelmista. Kohde on muuttovalmis, viherrakentaminen valmistuu 6/2022.

Espoon Hämeenkyläntien Helmen kohteeseen Lintuvaaraan on puolestaan saatu rakennuslupa. Ennakkomarkkinointivaiheessa kohteeseen on tällä hetkellä tehty 2/6 varausta, joten 4/6 kahden kerroksen paritaloasuntoa (3hm, olokeittiö, ph, khh, s, 2wc, et, terassi, viherhuone | 81,0 m²) on vielä vapaana! 
Ota yhteyttä Jouniin ja varaa oma koti Hämeenkyläntien Helmestä kohdesivun kautta! Työt tontilla alkavat tämän kesän aikana ja arvioidusti kohde valmistuu kesäksi 2023.

Kempeleen Kangastielle valmistuvan paritalon rakennustyöt ovat käynnissä ja valmiit asunnot (4 mh, oh+k, s, wc, khh, terassi | 119,0 m² ja 3 mh, oh+k, s, wc, khh, terassi | 94,0 m²) tulevat myyntiin syksyllä.
Ota lisätietojen tiimoilta yhteyttä Mikaeliin kohdesivun kautta. Kohde valmistuu 11/2022.

 

Mukavaa alkanutta kesää!

Huom. että yksittäisten kohteiden rakennus- ja ennakkomarkkinontivaiheita päivitellään myös Forentian somessa!

Lisää uutisia

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search