VANTAAN NIKINMÄEN OPAALI, MINIKODIT

 

 

MODERNI UUDISKOHDE UPEASTA NIKINMÄESTÄ

Jos arvostat modernia arkkitehtuuria ja arkea perheystävällisessä asuinympäristössä, yhteisöllisyyttä ja käytännöllisiä neliöitä, sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

As Oy Nikinmäen Opaali rakentuu omalle tontille korkean moreeni-kalliokumpareen etelärinteelle, yhdelle Vantaan Nikinmäen upeimmista tonteista! Näissä kodeissa yhdistyy parhaalla tavalla rivitalon neliöt, omakotitalon asumismukavuus ja taloyhtiön helppous – loistava combo pienelle perheelle lapsiperhevaltaisella ja luonnonläheisellä asuinalueella. Plussana A-luokan energiatehokkuus aurinkopaneeleilla!

Korkea huonekorkeus tupakeittiössä tekee minikodista mukavan avaran ja valoisan. Jokaisen kodin sydämessä on oma sauna, joka yhdistyy modernisti lasiseinällä viihtyisäksi tilaksi pesuhuoneen kanssa. Pieni eteinen tuo toivottaa tyylikkäästi tervetulleeksi omaan kotiin. Makuuhuoneiden sijainti ja intiimi koko tuo omaa rauhaa työpöydän ääreen ja yöunille. Opaalin kodit sisustetaan kauniilla hirsipaneeleilla ja muilla laadukkailla sisustusmateriaaleilla. Asuntojen lämmitysjärjestelmänä toimii sähköinen lattialämmitys. Asunnoissa on myös koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Forentian Minikodeissa on otettu huomioon asumisen kustannukset, nykyajan asumisen trendien mukainen kohtuullinen tilan tarve sekä kestävät arvot. Kompaktien neliöiden kodissa arjen kulutus jää modernin tilasuunnittelun myötä myös nykyaikaisesti minimiinsä – eikä kotiin jää hukkatiloja. Kotoa löytyy vain kaikki Sinulle oikeasti tarpeellinen. Opaalin Minikodit ovat innovatiivisen alapohjansa ansiosta hiilijalanjäljeltään ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

Kohdetta on mukana suunnittelemassa modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkadi Arkkitehdit.

 

HYVÄT KOTINÄKYMÄT NIKINMÄESSÄ

Nikinmäki on sijaintinsa ja rauhallisen maineensa ansiosta yksi Vantaan suosituimmista lapsiperheiden asuinalueista. Reilun 4000 asukkaan omakotitalovaltaiselle alueelle rakennetaan nyt myös pienempiä perheasuntoja, kuten erillistalomuotoisia moderneja minikoteja. Luonnonläheisyys ja lapsiperhevaltaiselle alueelle mukava yhteisöllisyys ovat alueen ehdottomia vahvuuksia. Nikinmäkeläisistä noin kolmasosa on lapsia tai nuoria ja omaa kotia lähellä Nikinmäessä toimiikin esim. kaksi omaa päiväkotia sekä alakoulu.

Hyvät bussiyhteydet kulkee Nikinmäen kautta, suoraan myös Helsingin Rautatientorille. Aktiiviselle liikkujalle läheltä löytyvät mm. Sipoonkorven kansallispuisto, Talma Golf, Talma Ski ja Keinukallio. Päivittäiset palvelut Metsolan, Korson, Nikkilän ja Keravan tai Sipoonkin puolella ovat kohtuullisen matkan päässä. Lentokentälle matka taittuu puolestaan alle puolessa tunnissa.

 

NIKINMÄEN OPAALI NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

 

Kohdetta myy:

Jouni Tuomivaara (Vantaa)
040 140 2030
jouni.tuomivaara@forentia.fi

 

MYYNTIASEMAKUVA, OPAALI

 

HuoneistoHuoneistotyyppiHuoneistoalaVelaton hintaPohjakuvaTila
B13h+k+s54,0 m²319 800 €PohjakuvaVapaa!
B23h+k+s54,0 m²319 800 €PohjakuvaVapaa!
B33h+k+s54,0 m²319 800 €PohjakuvaVapaa!
B43h+k+s54,0 m²319 800 €PohjakuvaVapaa!
B53h+k+s54,0 m²324 800 €PohjakuvaVapaa!
B63h+k+s54,0 m²324 800 €PohjakuvaVapaa!
B73h+k+s54,0 m²324 800 €PohjakuvaVapaa!
B83h+k+s54,0 m²324 800 €PohjakuvaVapaa!
B93h+k+s54,0 m²329 800 €PohjakuvaVapaa!

 

 

  Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


  12345678910

  ABCDEF

  ADE

  3

  ABCDEI

  A

  F

  D

   

   

  Start typing and press Enter to search